Emäntä viettää kesälomaa, toinen kesälomaviikko on alkanut.. Loma tuntuu luisuvan liiankin nopeasti eteenpäin. Ensimmäisellä lomaviikolla saatiin nauttia koiraherrojen kanssa liiankin kuumista lomakeleistä, Sulo meinasi saada perjantaina treenien päätteeksi lämpöhalvauksen.. Nyt on sää jo vähän viilentynyt, mutta pääasia, että on loma.

Emäntä lueskeli juuri kaksi vuotta vanhoja blogikirjoituksiaan.. Ja huomasi, että elämä "junnaa" parhaillaan samoja latuja eteenpäin, kuin silloinkin. Ei siis kehtaa täällä blogimaailmassa enää edes tuskailla murheitaan, kun huomaisi vaan itseään toistavansa. Mistä tämä sitten kertookaan, omasta saamattomuudesta vai päättämättömyydestä?? Karmeeta!!! Taidanpa keskittyä siis kirjoittelemaan tänne ainoastaan positiivisia kuulumisia, niin en kuulosta niin surkeelta, kuin todellisuus onkin... Silmänisku

Pakko kuitenkin kertoa, että kisailtiin viikonloppuna oman seuran kisoissa, isäntä Sulon kanssa ja emäntä oman kisakoiransa Tarmon kera. Ja ketuiksihan ne kisat menivät.. Miten sitä ei voi omissa kisoissa koskaan onnistua. Emännälle ja Tarmolle eka radalta HYL, emäntä ei käytännössä ohjannut Tarmoa lainkaan, eikä muunlainen suoritus ollut siis mahdollinenkaan. Toiselta radalta tulokseksi 10, ihanneaika alittui roimasti. Toinen virhe tuli aiheettomasti kontaktilta, Tarmo suoritti puomin alastulon, mutta tuomari ei ollut tyytyväinen ja vitonen napsahti. Toinen vitonen emännän valssihässäkästä.  Eli nollat jäivät kauaksi.. Tämän päällisiä kotona on taitettu peistä nyt kaksi päivää; isännällä ja emännällä on erilaiset näkemykset treenaamisesta ja kisaamisesta. Mitä opimme tästä; aviopuolisoiden ei ilmeisesti koskaan tulisi aktiivisesti harrastaa yhdessä..

Jatkoa seuraa, jahka on positiivista kerrottavaa.. Cool Yritetään edes kuvia laitella tänne, jos ei muuta.