Kökkö, kun vaan sataa... Mikään eí oikein huvita tällaisella kelillä.. Siivota pitäisi, mutta mitenkä sitä nyt edes siivoaa, kun vaan sataa.. Koirien kanssa on tosi ahdistava mennä ulos, kun niitä saa sitten olla aina pesemässä, kun täällä multapellon keskellä asutaan. Ahdistaa. Emäntä olisi ihan valmis muuttamaan kaupunkiin asfaltin ja nurmikoiden äärelle. Opeta nyt täällä sitten pentua sisäsiistiksi, kun sitä saa koko ajan olla pestä puljaamassa kun sisälle tullaan.

No niin, olipa vuodatusta. Mutta kun ahdistaa. Asumuseroonko se nyt on ryhdyttävä ihanaa pihaa odotellessa...;)

Jos sadetta ei oteta lukuun, päivä on ollut ihan ok. Emäntä on kuluvan viikon vapaalla koiruleiden kanssa kotona. Kovasti tekisi mieli käydä kurkistamassa työsähköpostia, mutta yritetään olla kurkkimatta; tulisi vaan liikaa työasiat mieleen, jos sen virheen tekisi. Vaan kyllä ne työasiat on toisaalta mielessä vähän nytkin.

Tänään autoiltiin vähän koiruleiden kanssa ja Tarmo on edelleen tosi rauhallisesti autossa. Emäntä jätti sen jopa vähäksi aikaa yksin autoon, kun kävi hakemassa Suloa sisältä. Tarmo vaan makoili laatikossaan rauhallisesti. Ihmeen rauhallinen pentu. Osaa se tosin suuttuakin, esim. silloin kun emäntä käy ottamassa sen pois peilikaapin ovelta..