Tarmo ja emäntä saivat ensimmäisen nollansa agi-radalta HuPu:n kisoista Kuopiossa 23.5.2009 Hymy!! Nollan myötä tuli myös kisan voitto, voitto tuli myös toiselta agi-radalta tuloksella 10. Ensimmäisellä radalla Tarmo loikki yli kontakteilta puomilla ja keinulla, mutta sitten voitokkaalla nollaradalla emäntä karjui Tarmolle "odotaodotaodotaodota" melkein heti kun koiruli ampaisi puomille. Ja se toimi!!! Tarmo pysähtyi kuin naulittuna alastulokontaktille ja vilkaisi hämillään emäntää, että mitäs nyt sitten... Ja sitten eikun jatkettiin virheittä rataloppuun, vauhtia riitti loppuun saakka. Ensin emäntä ei ollut tajuta, että nolla tuli, mutta niin siinä vain sitten kävi. Rata oli aika koukeroinen ja alussa tuntui, ettei tästä ainakaan mitään voi tulla, mutta Tarmo seurasi tosi taitavasti emäntää, eikä pulmia sitten ollut missään, kun kontaktitkin onnistuivat. Hyppyradalta sitten HYL, emännällä tuli ohjausvirhe, kun Tarmo tuli ohjuksena putkesta ulos suoraan jaloille nopeammin, kuin emäntä oli ajatellut. Mutta olisi se kai liikaa ollutkin, jos kaikki kolme medi1 -rataa oltaisiin Kuopiossa voitettu... Silmänisku

Sulo ja isäntä pyydystivät samaisista kisoista toisen nollansa hyppyradalta, eli Sulo on jo yhtä nollaa vaille kakkosissa Nauru!! Molemmilta agi-radoilta ensin HYL, Sulolla on pulmaa kontakteille pysähtymisessä ja isännällä ohjauksessa.. Sulo on niin nopea, että isännän reaktiot pitäisivät olla monta kertaa nopeammat, kuin tällä hetkellä ovat. Sulo ehtii lukita jonkun esteen, ennenkuin isäntä ehtii edes ajatella, että minne pitäisi mennä. Lisäksi Sulo on taas alkanut tiputella rimoja, koiruli kiitää niin nopeasti, ettei malttaisi aina pysähtyä, kun on kiirekiirekiire... Mutta huippukoiria ovat siis molemmat meidän koiraherrat, emännän sydän ihan ylpeydestä pakahtuu! Ja toisaalta, eipä meillä mikään kiire sinne kakkosiin ole, ihan hyvä on vielä ykkösluokassa harjoitella. Tämän kesän projektina Tarmon treeneissä on kepeille meno "väärältä" puolelta sekä takaaleikkaukset ja eteneminen. Ja siinä sitä sitten onkin haastetta.

Ennen HuPu:n kisoja ollaan ehditty käydä kisaamassa Joensuussa JOA:n kisoissa, ko. kisat menivät emännältä ihan pyllylleen, molemmilta radoilta HYL. Jotenkin ei yhtään lähtenyt, mikä lie ollut huono päivä. Sulo kisaili Joensuussa kahdella agi-radalla Piia-kasvattajan kanssa, toiselta radalta HYL ja toiselta harmillisesti yksi virhe a-esteen alastulokontaktilla ja tulokseksi 5, sijoitus olisikohan ollut 3. Hyvin Sulo kyllä toimi Piian ohjauksessa ja Piia sai huomata, että koiraherran kanssa saa todellakin juosta... Silmänisku Kiitokset siis Piialle ohjauksesta ja kisaseurasta muutoinkin! Helatorstaina kisailtiin puolestaan Pieksämäellä kahdella agi-radalla, isännälle ja Sulolle molemmilta radoilta HYL, emännälle ja Tarmolle eka radalta HYL (Tarmo alitti ensimmäisen hypyn, hylkäys siitä, muuten rata meni tosi hienosti, ainoastaan yksi mokellus pujottelun aloituksessa) ja toiselta radalta tulos 10, sijoitus 3.

Ja kun ei olla pitkään aikaan kirjoiteltu Nolostunut.. Niin kuulumisia on paljon kerrottavana. Edellisen kirjoittelun jälkeen Tarmo on näytellyt Outokummussa, sieltä jälleen tuloksena H.. Kun eivät hyvän päälle ymmärrä.. Mutta Tarmo kyllä esiintyi Outokummussa tosi kehnosti, haisteli mattoa ja oli ihan outo.. Omassa kotikaupungissa näyteltiin 16.5.09, lopputulema EH ja arvostelu suurinpiirtein seuraavanlainen (emännän vapaa suomennos):

Blue merle, melko korkeat jalat. Hyvä turkin rakenne ja kunto. Tyypillinen pää, voisi kantaa korvansa paremmin. Hyvä kaula, suora etuosa. Hyvät kyljet, vatsa ja kulmaukset. Liikkuu vapaasti,  hännän kanto on äärirajoilla.

Muuten ei eloon ihmeitä mainittavaa. Emäntä odottelee kesälomaa, väsymys on melkoinen ja sen vuoksi ei jaksa kuulumisiakaan kirjoitella. Aika menee töissä ja koirien kanssa treenatessa, eli lomalla on tiedossa rutkasti rästiin jääneitä kotitöitä Päättämätön... Ja jos sitä lopulta saisi tehtyä tänä kesänä jotain tuolle edelleenkin rakennustyömaalta näyttävälle pihalle..