Sulo aloitti tänään kisauransa VarPS:n kotikisoissa ja hienostihan kisailu lähti käyntiin. Sulo ja isäntä osallistuivat kolmeen kisaan, jotka 1. luokassa oli järjestetty, kaksi ensimmäistä kisaa oli agi-ratoja ja viimeinen kisa oli hyppyradalla. Ensimmäisellä radalla Sulo oli isännän kanssa 4., tulos 5. Virhe tuli kepeiltä, isäntä ei luottanut Suloon riittävästi ja alkoi varmistella kepeille menoa, kun koiruli oli jo menossa. Virhehän siitä tuli. Toisella radalla virheitä sitten tuli ropisemalla, lopulta kepeillä Sulo pujotteli liikaa takaisinpäin ja tulos HYL. Isäntä arvelee huonon menestyksen toisella radalla johtuneen siitä, että Sulolla oli kakkahätä.. Oli heti radan päätteeksi pyrkinyt tarpeilleen. Ja niin kun me oltiin koirulia aamulla lenkitetty ja tarpeelliset tarpeet saatu aikaiseksi, aamulla ei oltu syöty jne.. Liekö Sulokin sitten aavistanut kisajännityksen, kun kakki aamupäivän aikana neljä kertaa..;) Hyppyradalta tulos 5, yksi harmillinen riman tiputus, kepit meni hienosti ja Sulo meni liitämällä. Sijoitus hyppyradalta 2., toinen koirakko oli muutaman sekunnin sadasosan parempi. Palkintosijoille siis päästiin kuitenkin.

Nollia ei siis eka kisoista saatu, mutta ehtiihän noita nollia pyydystää. Kisailu lähti loistavasti käyntiin, Sulossa on ainesta ja vauhtia, eikä isäntäkään ollut täysin kuutamolla. Emäntää jännitti niin kovin Sulon ja isännän puolesta, ettei uskaltanut ekaa rataa kunnolla edes katsoa. Emäntä ei varmaan koskaan pysty itse kisailemaan, ei ainakaan ilman jonkinsortin rauhoitusta...;)

Piia kuvasi Sulon radat videolle ja ehkä saadaan vielä blogiinkin nähtäville Sulon ensimmäinen kisasuoritus. Kiitokset Piialle kuvaamisesta ja Lauralle kameran lainasta!

Moni oman seuran jäsen aloitti myös nyt kisauransa näistä kisoista ja hienoja ratoja ja tuloksia tuli kautta linjan. Onnea kaikille tutuille hyvistä aloituksista, kyllä saadaan olla omasta seurasta ylpeitä!

Seuraava kisa Sulolla ja isännällä on jo viikon päästä Kuopiossa, saas nähdä, miten siellä käy...