Emäntä on nyt aika tyhjää täysi.. Ollut jo jonkun aikaa.. Ja ainakin nyt, kun on huippupitkään mennyt töissä. Ei ole oikein järkeviä ajatuksia. Hengissä ollaan kuitenkin kaikki ja ihan hyvin voidaan, vaikka ei olla tänne vuodateltukaan. Mitään ihmeempiä ei ole nyt elossa tapahtunut. Edellisenä perjantaina vierailtiin Sanna- ja Semeika-ystävien mökillä, Sulolla oli ihan mukavaa, kun sai juosta hölkytellä mökkipihalla irti. Semeikan kanssa kirmailivat pihalla taka-ajoleikkiä. Hepulit Sulo sai, kun emäntä kävi saunan jälkeen laiturin päässä istumassa ja harkitsi uimaan menoa; Sulo alkoi hädissään  haukkua, että älä emäntä sinne mene, siellä on märkää ja inhottavaa.. ;) Eikä se emäntä uskaltanut uidakaan, vesi tuntui kylmältä, vaikka ei kuulema Sannan mielestä kylmää ollutkaan. Emäntä on vähän vilukissa... Mutta taas huomasi sen, että Sulo puolustaa tiukan paikan tullen emäntää.

Mökkipihalla oli järkyttävän isoja sammakoita, hyi kauhistus sentään. Hyvä, ettei Sulo haukannut yhtä iljetystä suuhunsa. Yksi limainen ja kylmä ällötys hyppäsi melkein emännän jalalle... Aika järkkyä! Mutta hengissä siis ollaan, tämänkin kokemuksen jälkeen...;)

Jeps, mutta sitten yksi ihanainen otos Sulosta; todistusaineistoksi siitä, että herkut kelpaa ainakin meidän mussukalle, vaikkei ruoka aina maistuisikaan.. Arvatkaas, mitä oheisessa kuvassa on syöty;

860210.jpg

Niin, isännän jäätelötikun jämillähän siinä herkutellaan... Tajuttoman pitkältä näyttävällä kielellä.. Pikkuisen optista harhaakin mukana.. Tai sitten ei... ;)