Emäntä saa viettää koirien kanssa lauantaita laadukkaasti kolmestaan. Isäntä ilmoitti perjantai-iltana tekevänsä aamu- ja iltavuoron putkeen, on pakko, kun työkaveri on pyytänyt mahdollisuutta pitää vapaata. Pakko tulee siitä, että jos itse joskus haluaa vastaavasti vapaata, on joustettava muiden vapaiden kohdalla. Eli emännällä on ihan kokonainen päivä omaa aikaa.. Hyvät ja huonot puolensa asiassa. Kyllähän se tietysti harmittaa, kun niin harvoin sattuu yhteistä vapaata, eikä näin ollen oikein mitään tule yhdessä isännän kanssa tehtyä. Mutta toisaalta, tuleepahan sitten vähemmän riitaa..;)

Koirien kanssa käytiin aamulenkillä ja sen jälkeen peuhasivat vähän aikaa märässä lumessa omalla pihalla. Hauskaa oli. Kai olisivat vielä pidempään ulkona viihtyneet, mutta emäntä alkoi jo kaivata sisälle. Iltapäivällä pitäisi pakata koirat kyytiin ja lähteä ajelemaan kaupungille. Kaupassa pitäisi ainakin käydä ja jos saadaan lenkkiseuraa, voitaisiin kaupungillakin lenkkeillä.

Tarmo ja Sulo ovat muutaman kerran saaneet olla kahdestaan samassa tilassa, tähän saakka Tarmo on laitettu kodinhoitohuoneeseen portin taakse, kun ovat kahdestaan jääneet. Pitäähän sitä alkaa yksinoloa kaksinkin harjoitella. Vielä tosin eivät ole työpäivän aikana kaksin olleet. Hauska oli, kun emäntä ja isäntä kävivät viikolla saunassa ja koirulit jäivät olohuoneeseen; ei mennyt aikaakaan, kun alkoi olohuoneesta kuulua jytinää, kun painelivat koirulit peräkanaa ilmeisesti sohvien ja pöydän ympäri. Pitäähän sitä tietenkin vähän hippaa leikkiä...;)

Emäntä sai viimeinkin itseään niskasta kiinni ja yritti muka saada opiskelujaan uudelleen alulle.. Kirjaston sivuilta siis kirjoja etsimään.. Emännän tuurilla kaikki tarvittavat kirjat olivat lainassa. Mutta on kai se opiskelujen alulle saamista sekin, että kirjoja on nyt laitettu varaukseen... Toivottavasti into säilyy sittenkin, kun kirjat on oikeasti käsissä!

Emännän pitäisi keksiä 3-vuotiaalle siskonpojalle synttärilahja, voi kamalata! Pää on ihan tyhjä. Koirapojille lahjan ostaminen on paljon helpompaa...