Eipä ole tullut viikkoon vuodateltua.. Koiruusmaailmassa ei ole kuitenkaan viikon aikana mitään hirveän suuria ihmeitä tapahtunut. Tarmossa riittää touhua ja virtaa, Sulo on oma ihana itsensä. Tarmo on jo vähän paremmin pissannut ja kakkinut pihalle, mutta luuttu on edelleen kovassa käytössä. Yöllä Tarmo ei juurikaan enää pisuja tee ja eilen kun emäntä lähti omille menoilleen ja jätti koirulit kotiin, ei Tarmo ollut noin neljään tuntiin tehnyt yhtään pisua tai kakkaa kodinhoitohuoneeseen. Hienoa! Tarmon kanssa on pari kertaa käyty hihnakävelyllä, aika hyvin sekin menee. Vähän tietysti pitää yrittää hihnaa tappaa, mutta myös ihan oikeinkin osataan kuono eteenpäin hihnassa myös kävellä. Pisua tietysti ei vielä osata tehdä hihna kaulassa.

Emäntä on varannut koiruleille rokotusajat ja nyt pitäisi aloittaa matolääkitys. Saahan nähdä, mitä Tarmo lääkkeestä tuumaa. Aamulla emäntä punnitsi Tarmon tosi tieteellisesti luotettavalla menetelmällä; ensin emäntä meni itse vaakaan, sitten Tarmo syliin ja vaakaan uudestaan. Emäntä ei nyt halua paljastaa, mitä vaaka näytti, mutta kolme kiloa enemmän se näytti Tarmon kanssa. Eli painoa olisi tullut lisää vähän reilu kilo luovutuksesta, mikä pitänee suunnilleen paikkaansa. Tämän mukaan siis Tarmo nyt kuitenkin lääkitystä saa, katsotaan, mitä painosta sanotaan sitten eläinlääkärissä.

Tänään Sulo pääsi emännän, Piian ja Susannan sekä kuuden muun koirulin kanssa matkalle Kuopioon. Käytiin porukalla shelttilenkkeilemässä Kuopiossa, paikalla oli 17 shelttiä, eli menoa ja meininkiä riitti. Sulo taisi olla ihan onnessaan, ei aina edes muistanut että emäntäkin on paikalla. Kaikkein eniten Suloa kiinnosti siskopuoli Ripsan takapuoli, mutta kyllä siihen malliin myös vauhtia riitti koiraherralla, että tänään varmaan ruoka ja uni maittaa. Kuvia emännällä ei valitettavasti tähän hätään ole, mutta jos niitä saadaan, mahdollisuuksien mukaan myös blogiin vuodatellaan. Mukava päivä oli, mutta kylmä. Pitäisi löytää kodin lähistöltäkin joku metsäautotie tai vastaava, jossa voisi noin huolettomasti koiria irtikin juoksuttaa. Täytynee laittaa tässä isäntä asialle lenkkeilymaastoa etsimään. Tänään ei sitten Sulo päässytkään sitten jälleen agility-treeneihin, edellisestä treenikerrasta tulee kohta kaksi viikkoa. Katsotaan, jos tiistaina treenailtaisiin, ja sitten viikon päästä ollaankin treenaamassa jo maneesissa.

Ai niin, yksi tärkeä juttu vielä! Nuka saapui kotiin uuden emäntänsä luokse perjantaina 26.10.07, ja Sulon ja Tarmon emäntä kävi jo neitokaista ihastelemassa lauantaina. Huomenissa olisi tarkoitus lähteä Nukaa tapaamaan Tarmon kanssa, niin saavat lähes saman ikäiset koiravauvat tutustua toisiinsa jo pennuista lähtien. Onpa tosi kiva juttu, että Tarmolla on ihkaoma pentukaveri!

Vielä yksi kuva unituhru-Tarmosta; isäntä oli kuvannut koirapoikaa netissä surffailun lomassa viikonlopun aikana:

1019651.jpg