Emäntä kävi Sulon ja Tarmon kanssa treenaamassa kolmestaan, kun isäntä on kipeänä. Ensin aamulla vetovuoro ensimmäisen ryhmän kontaktipäässä ja sen perään sitten oman ryhmän treenit. Ja kyllä sai juosta!! Molemmat herrat kävivät taas ihan kierroksilla ja välillä emäntä meinasi olla vähän hukassa.. Vetovuoron aikana Sulon kanssa ehti ottaa kontaktitreenausta, kun ensimmäisessä ryhmässä oli niin vähän väkeä paikalla. Ensin mentiin hihnassa, makupala maassa kontaktin jälkeen. Ja hienosti meni, pystyi laskemaan Sulon irtikin ja pysähtyi kontaktille tosi nätisti!! Nyt pitäisi sitten vaan johdonmukaisesti samaan malliin treenata, ehkäpä joskus sitten koiruli malttaisi kisoissakin pysähtyä.

Tarmonkin kanssa oli tosi hyvät treenit, aika hyvin nuori herra malttaa kuunnella, paikallaankin jopa pysyi, kun emäntä kävi viemässä kontaktien päähän namit. Kepit on meidän suurin kompastuskivi nyt Tarmon kanssa, vauhtisuoralla Tarmo jo aika hyvin irtosi etenemään ilman emäntää, vauhti oli vaan niin hirmuinen, että tipahti kyljelleen maahan suoran päässä olevalta pöydältä. Putkeenkin meni tänään ihan vauhdikkaasti. Eli nyt sitten keppiharjoitusta ja emännälle vauhtiharjoitusta.

Henna ja Nuka ovat tulossa kohta kyläilemään, suunnitelmissa laittaa hyvää ruokaa, juoda vähän viiniä ja katsella linnanjuhlia. Koirulit varmaan keksivät keskenään omaa kivaa, eli vauhtia ja vaarallisia tilanteita on luvassa..;)