Emäntä tajusi tänään yhden aika järkyn jutun... :) : ei olla kovin kaukana siitä, että emännällä ja isännällä on oikeasti yhteinen harrastus. Johan sitä ollaan seitsemän vuoden ajan yritetty löytää jotain yhteistä, ja nyt se on tapahtumassa... ;) Tämän tosiasian emäntä tajusi tänään koirakentän laidalla isännän ja Sulon treenaamista katsoessaan. Ehkä tätä koiruleiden kanssa puuhaamista voisi jo yhteiseksi harrastukseksi sanoa.. Aika hienoa!

Sulon ja isännän treenit menivät tosi hyvin. Sulolla riitti vauhtia, eikä se karkaillut minnekään, mitä nyt yhden kerran pysähtyi haistelemaan maasta ihania hajuja kesken menon. Sulo hyppäsi jälleen maxi-korkeudelta, ei alittanut eikä pudottanut. Kontakteja pyrki vähän kiireessä yli harppomaan, mutta sitäkin sai isäntä vähän hillittyä. Isännän ohjauksessa on tietysti vielä oppimista, mutta hyvin koira ja mies yhteen toimivat. Treenien jälkeen isäntä rupesi jo puhumaan, että voisihan sitä Sulon kanssa jossain vaiheessa kilpaillakin.. Niin se nälkä kasvaa syödessä; kun Sulo muutti meille, oltiin ensin sitä mieltä, ettei mitään harrasteta. Ja nyt jo haaveillaan kilpailemisesta..;) Katsotaanhan nyt.

Isäntä on ruvennut myös käymään treeneissä Sulon kanssa, kun Heidillä on välillä menoja ja esteitä, ettei treeneihin pääse. Jatkossa varmaan isäntä ja Heidi vuorottelevat Sulon ohjaamisessa.

Sulolla onkin ollut viikonloppuna touhua. Perjantaina käytiin emännän ystävän kanssa lenkkeilemässä luontopolulla ja lauantaina saatiin lenkkiseuraa Tarja-siskosta. Lauantai-iltana oli lapsivieraita, joiden kanssa Sulo juosta humppasi pitkin olohuonetta välillä vähän vaarallisenkin tuntuisesti. Tänään sitten treenit; koira on tällä hetkellä vähän väsy.

Aamulla emäntä ja isäntä kävivät Sulon kanssa pienellä lenkillä...

944832.jpg

944840.jpg

Kuvista huomaa, että Sulossa meinaa olla vähän vainukoiran vikaa...:)

Tarmo-pentu muuttaa kotiin vajaan viikon päästä. Jännittää! Vielä olisi alkavan viikon aikana tehtävä pentuhankintoja, mm. kodinhoitohuoneen oviaukkoon on tarkoitus asentaa portti, jonka avulla voidaan sitten koiruleita erottaa toisistaan esim. silloin kun jäävät alussa kahdestaan kotiin. Portista on puhuttu vaikka kuinka kauan, mutta emännän ja isännän huushollissa suunnittelu ja toteutus eivät ihan käy käsikädessä..

Saahan todella nähdä, mitä Sulo tulokkaasta sanoo.. Tarmo on kuulemma innokas puremaan nilkkoja ja ranteita, joten emäntä ja isäntäkin saavat varmaan varustautua turvahanskoilla ja -sukilla... :) Saahan nähdä, joutuuko Sulo pennun hyökkäysten kohteeksi; Sulo varmaan kuitenkin tarpeen vaatiessa näyttää pennulle, kuka käskee... ;)