Emännällä ja isännällä on alkamassa viimeinen lomaviikko.. Äkkiä se loma menee. Vielä olisi tekemättä lukemattomia kotityöasioita, mitä loman ajalle oli suunniteltu. Sellaista se aina on; loma hurahtaa äkkiä ja moni juttu jää tekemättä. Emäntä on tosin saanut niskansa tulehtumaan, niin rankkaa on lomailu! Niskaa jomottaa koko ajan, eikä senkään vuoksi oikeasti mikään huvita. Pitänee lähteä apteekkiin särkylääkkeitä ostamaan, jomotus on kuitenkin jatkuvana aika sietämätön.

Eilen yritettiin Sulon kanssa agility-treeneihin. Oltiin väärään aikaan väärässä paikassa; treenit oli siirretty alkavaksi paria tuntia myöhemmin, mutta tätä ei tiedetty silloin kun koirakentällä seistä tojotettiin. Onneksi ei oltu ainoita, jotka oli väärään aikaan väärässä paikassa; oli paikalla nimittäin muitakin. No, tulevana tiistaina uusi yritys. Onneksi isäntä kävi Heidin ja Sulon kanssa perjantaina vapaissa harjoituksissa koirakentällä, on nimittäin jääneet nyt Sulolta useammat agi-treenit väliin. Eihän siinä sinänsä mitään ongelmaa, Sulo kuitenkin nauttii treeneistä ja muista koirista, joten se ilo sille suotakoon edes silloin tällöin.

Kotirantaan on etsiytynyt kolme pientä kissanpentua, niillä ei tunnu omistajaa olevan. Meinaa pistää vihaksi joidenkin ihmisten huolimattomuus kissojensa ym. eläimiensä suhteen! Kissat pitäisi jonnekin turvaan saada, lienee yritettävä ottaa ne kiinni ja viedä jonnekin lemmikkieläinhoitolaan.. Säälittää niitä uloskaan jättää.