Edellisestä visiitistä onkin kulunut aikaa.. Väliajalla Sulon emännästä on tullut rouva ja Sulo on jälleen kerran ollut yöhoidossa. Sulolla oli mennyt tällä kertaa yökyläily hyvin, oli ihan nukkunutkin ja muutoinkin oli koiriksi käyttäytynyt. Isäntä ja emäntä ehtivät tosin monesti Suloa ikävöidä. Ja Sulo taisi vähän mieltä osoittaa kotiinpaluun jälkeen, kun vaan makoili ja mulkoili isäntää ja emäntää silmäluomien alta. Mutta nyt taas ollaan ihan kavereita.

Sulolla on nyt jäänyt emännän ja isännän juhlien vuoksi parit agi-treenit väliin. Tiiviisti Suloa on kuitenkin muutoin treeneissä käytetty ja kyllä sitä tulostakin sikäli on alkanut näkyä, että Sulo karkailee vähän vähemmän radalta kuin aiemmin. Ehkäpä se siitä. Ja en tiedä, onko Sulosta tarkoitus mitään aktiivikilpailijaa tullakaan, kunhan nyt harrastetaan ja pidetään Suloa kunnossa. Sulo kuitenkin tykkää agilityssä käydä ja muutoinkin viihtyy toisien koirien kanssa. Sinänsä Sulolle teki varmastikin hyvää yökyläily Piian ja Markon luona, oppi taas vähän lisää koirien kieltä ja osaa jo vähän kenties alistua itseään kypsemmille koirille.. :)

Emännällä on kunnianhimoisena tarkoituksena saada vielä lomansa aikana aikaiseksi albumi Sulosta. Kuvia on kertynyt jo niin paljon, että niitä pitäisi oikeasti saada pois myös muistikortilta kamerasta. Emäntä tykkää myös oikeista paperikuvista, joten mikäs sen mukavampaa kuin albumi, jota vieraille esitellä.

Ja vielä.. Emäntä ja isäntä olivat siis juhannuksena emännän veljen häissä. Velipoika antoi luvan kuvan julkaisuun, joten ohessa vielä pari kuvaa kauniista morsiusparista juhannuksena 2007.

730185.jpg

730186.jpg