Sulolla meni tänään hienosti treeneissä. Emäntä oli ihan hämmästynyt. Sulo totteli Heidiä esteillä, Heidi sai Sulon käskyllä tulemaan takaisin, kun se meinasi harhautua toisten koirien perään. Sulo meni maxi-esteitä, ei alittanut ja yhden kerran ainoastaan pudotti. Vauhtia riitti myös. Renkaasta Sulo hyppäsi läpi ja kepit meni ihan uskomattomalla vauhdilla. Emäntä hääräsi Heidin kanssa kontaktiesteillä, keinu on Sulolle vaikea, sitä pitää hiipiä eteenpäin, kun pelottaa. Sitä sitten tahkottiin yhdessä useampia kertoja ja kyllä siitäkin sitten yli päästiin. Siis todella hienosti meni kokonaisuudessaan, jos näin uskaltaa sanoa. Treeneissä oli tosi vähän koiria, joten harjoitusaikaa jäi paljon. Loppuvaiheessa Sulo tuntui jo väsyvän ja päätettiin lähteä pois vähän ennen treenien loppumisaikaa.

Ei kuitenkaan voi kieltää, että Sulo oli muuten kyllä melkoinen räyhäri, hyppi ja pomppi hihnassa ja kuumui toisille koirille koko ajan. No, eihän kukaan ole täydellinen.

Pakko sanoa Tarmosta; emäntä on ollut tosi iloinen vauhdikkaasta sisäsiisteyskehityksestä. Tänään Tarmo kuitenkin muistutti, että se on todella vielä vauva. Puolentoista tunnin sisällä se on illalla onnistunut tekemään viidet pisut ja ainoastaan kahdet on osuneet ulos... Tyhmät ihmiset eivät ole osanneet ennakoida näin tiivistä pisutuksen tarvetta.. Että silleen.

Ja vielä; Piian blogissa ja Lotta-siskon blogissa on hienoja kuvia Tarmon, Lotan ja Lilyn tapaamisesta!