Emäntä on ollut vähän laiska päivittämään blogia.. Työt ja koiratouhut vie kaiken ajan.. Tai ainakin olevinaan vie. Loppuaika on mennyt löhöillessä telkkarin ääressä, lukiessa harrypottereita ja pähkäillessä omaa elämää.. Emännälle on iskemässä ikäkriisi, saa nähdä, mitä se sitten oikein tuo tullessaan. Ja kriisiä on muutenkin.. Siitä joskus enemmän, kunhan emännän ajatukset on selvinneet. Jos ne nyt sitten selviävätkään..Päättämätön

Koirapoikien kanssa on kuitenkin touhuiltu. Mitenkä emäntä selviäisikään ilman koiruleita näissä myllerryksissä.. Jäälle emäntä ei ole vielä uskaltautunut, isäntä tosin on käynyt jo jäällä koiruleiden kanssa. Lenkkeilty on ahkerasti ja käyty treenaamassa agilityä useamman kerran viikossa. Tarmon kohdalla se alkaa jo tuottaa tulosta.. Takanaleikkaukset ja putkeen viennit sujuu jo melko hyvin, Tarmo lukee emännän liikkeitä tosi herkästi. Siitä tosin meinaa tulla ongelmia, kun emäntä on liian hätäinen Tarmon nopeuden takia ja sitten koira ohjautuu ties minne. Suurin haaste tällä  hetkellä on kepit; pujottelu meni jo ihan hyvinkin, mutta viime treeneissä Tarmo ei tuntunut muistavan koskaan keppejä nähneensäkään. Emäntä oli jo vähän ajatellut, että josko kisaisi oman seuran maaliskuun kisoissa.. Mutta saahan nyt nähdä, pitäisikö harjoittelua kuitenkin vielä jatkaa.. Sulo ja isäntä ovat treenailleet myös, kontakteilla isäntä on vihdoinkin  uskonut, että kontaktin päähän on syytä laittaa makupala. Sulo pysähtyy nyt kontaktille hyvin treeneissä, saahan nähdä, miten sitten kisoissa käy. Sulo ja isäntä ovat menossa kisaamaan helmikuussa oman seuran kisoihin.. Edelliset kisat menivätkin ihan päin mäntyä, toivottavasti ahkera treenaus on nyt tuottanut tulosta. Emäntä on tiukasti töissä helmikuun kisoissa.

Edellisten kuulumisten jälkeen Tarmon kanssa on myös näytelty. Joulukuussa käytiin pyörähtämässä Voittaja08 -näyttelyssä Helsingissä, sieltä tulos EH. Tammikuussa on ehditty näyttäytymään ryhmänäyttelyyn Lahteen, siellä tuloksena H, moitetta jälleen koosta ja korvista. Emäntä jo ajatteli, josko näyttelyelämä saa riittää, mutta jospa ei kuitenkaan. Emännän mielestä Tarmo kuitenkin on ihan paras.. Nauru Minkäs sille voi, jos kaikki ei sitä ymmärrä.

Sitten vielä vähän sinistä aamuhämyä kotipihalta joulukuussa -08: