Emäntä ja Tarmo sekä isäntä ja Sulo olivat kisailemassa Pieksämäellä agi-kisoissa kahdella agilityradalla 4.4.2009. Ja tässä tulos:

1238925725_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tarmo ja emäntä voittivat B-kisan tuloksella 5, ihanneaika alittui reilulla 10 sekunnilla. Kyllä emäntä oli tohkeissaan ekasta voitosta! Ja se virhekin tuli pyörähdyksestä hypyn edessä, eli eka nollakaan ei ollut kovin kaukana!! Mahtavaa!!!

A-kisa meni kyllä ihan ketuiksi, emäntä ei päässyt ollenkaan Tarmon vauhtiin ja koiraherra hyppi kontaktit yli. Kepit meni kuitenkin hienosti ekassa kisassa, kuten alkuosan kieputtelutkin. Ja Tarmo jaksoi odottaa hienosti lähdössä. Tuloksena A-kisasta HYL.  B-kisan lähdössä Tarmo varasti, mutta siitä huolimatta lähtö onnistui, vähän meni suunnitelmat uusiksi. Kontaktivirheitä B-kisassa ei tullut, koska emäntä karjui Tarmolle saamiensa ohjeiden mukaisesti kontakteilla ja koira malttoi pysähtyä. Kiitokset siis Piia personal trainerina olosta!!!

Sulon ja isännän kisat eivät menneet yhtä mallikkaasti. Ekassa kisassa Sulo oli taas ihan öykkä-tuulella ja otti esteitä miten päin sattui, eikä kuunnellut mitään. B-kisan alku meni hienosti, sitten isännältä ohjausvirhe hypyllä, minkä seurauksena HYL myös B-kisasta. Ensin isäntä oli vähän lannistua, mutta nyt jo päättäväisenä suunnittelee osallistumista uusiin kisoihin.

Seuraava kisa odotettavissa Mikkelissä 18.4.2009 Hymy!!!