Molempia oli viikonloppu täynnä, nimittäin koiria ja ulkoilua! Kylläpä pakkaset on ihania, toivotaan, että tätä ihanuutta kestää kevääseen saakka! Nyt viikonlopulla onkin ollut ihan kipakkakin pakkanen, mutta se ei ole ulkoilua estänyt. Tarmo nukkuu parhaillaan tuossa jalkojen juuressa, on sekin tainnut saada raitisilmamyrkytyksen..;)

Lauantaina tavattiin koiraneitokaisia, Melliä ja Muskaa. Käytiin näiden neitokaisten sekä emäntänsä Maaritin kanssa ulkoilemassa. Maarit tiesi paikan, jossa koirat saivat juosta irti, kuulemma ko. paikassa ei juuri muita ulkoilijoita näy. Saatiin siis näin uusi ulkoilupaikka, sinne ei ole edes meiltä ihan mahdoton matka. Sulo oli taas innoissaan, eikä rakkaus Muskaan ollut unohtunut. Taisipa jossain puskassa tapahtua vähän intiimimpiäkin lähentely-yrityksiä, toivotaan, ettei Muskalla ollut juoksut tulossa... Tarmo pelkäsi vähän itseään isompia koiruleita, veti korvia luimuun, eikä juuri irronnut emännän housunlahkeesta. Hassu koira! Eikä se tietenkään osannut pissiä koko ulkoilureissun aikana, olenkohan kertonutkaan, että Tarmo osaa pissiä lähinnä vain meidän omalle pihalle.. Kyläilyreissuilla se panttaa pisutusta..

Illalla saatiin Heidi ja Janne yökyläilemään, ja tänään sunnuntaina ulkoiltiin sitten koko porukalla. Koirat olivat innoissaan, kun uskaltauduttiin oman järven jäälle, molemmat pinkoivat pallon perässä pitkin järvenselkää. Sulon mentyä treeneihin isännän ja Heidin kanssa emäntä pistäytyi Tarmon kanssa vanhempiensa luona, jossa ulkoiltiin vähän kaupungilla ja sitten käytiin pikaisesti vielä Nukaa tapaamassa. Pennut riehuivat kunnolla vähän aikaa; Nuka olikin kasvanut ja Tarmo säikähti ensin Nukan innokkuutta, ennen kuin muisti, että tuttu koiratyttöhän tämä on.

Siinä se viikonloppu sitten hujahti. Ensimmäinen kokonainen arkiviikko edessä joulujen jälkeen. Olisipa mukava koirien kanssa kotosalla aikaa viettää ja ulkoilla valoisaan aikaan, kun on näin mahtavat kelitkin!