Kesää kohti ollaan menossa! Voi ihanuutta! Emäntä on hurjassa kesäloman odotuksessa. Mieltä piristää heti, kun on lämmintä ja aurinko paistaa. Toisaalta kotona olisi kyllä tautisen paljon tekemistä ja päivät juoksee nopeasti, ettei meinaa mitään saada aikaiseksi. Mutta kaipa tuota ehtii vähemmälläkin tohinalla.

Koirat ovat saaneet olla  ulkona lähes aamusta iltaan, ja kovastipa ovat olleet koirulit väsyneitä illalla. Sulo viihtyy laiturilla katselemassa sorsia, Tarmo arastelee vähän enemmän laiturille menoa. Eikä haittaa herrojen menoa edes se, että on kuuma ja läähätyttää, koko ajan pitäisi kaikesta huolimatta ulos päästä.

Tarmon kanssa on aloitettu agilityn alkeiskurssi ja hienosti on lähtenyt kurssi käyntiin. Tarmo menee tosi rohkeasti kaikille esteille; aluksi a-este ja puomi olivat pelottavia, mutta viime kerralla piti jo koirulin rinnalla hölkätä, kun se pinkoi puomin yli. Virtaa siis riittää. Ainut miinus on se, ettei Tarmoa todellakaan voi vielä hihnasta irti laskea, se lähtisi saman tien omille teilleen, kun irti pääsisi. Omien suoritusten välillä pitää hihna pinkeänä räkyttää muille, eikä aina malttaisi edes omaan suoritukseen keskittyä, kun muut ovat niin paljon kiinnostavampia. Kävipä jopa niin, että Tarmo kävi emännän jalkaan kiinni, kun kiihtyi muiden koirien suoritusten katsomisesta... Melkoinen räyhäri siis tämä nuori mies..

Viikonloppuna meillä kävi Nuka emäntineen yökyläilemässä; pojat olivat väsyneitä vierailun jälkeen, sillä Nukassa todella virtaa riittää poikien seuraksi. Hassuinta oli se, että Tarmo pelkäsi perjantai-iltana Nukaa ja varjoili emännän takana ja meni jopa ovelle pakoon makoilemaan koirulia. Samaten kun Henna joutui lauantaina kovemmin komentamaan Nukaa, niin Tarmo säikähti niin kovasti Hennaa, ettei vähään aikaan uskaltanut mennä Hennan lähelle.. Räyhäämisen taustalla Tarmo taitaa olla melkoinen pehmo.

Vielä pari kevätkuvaa, kesän odotuksessa:

1526679.jpg                         Keväisiä tuoksujako?

1526686.jpg                        Poseerausta vanhemman kokemuksella..;)

1526684.jpg                               Vesi maistuu tietenkin vähän isommasta kupista paremmalta...;)