Tällä viikolla on olleet todella mahtavat ulkoilusäät, pakkanen on ollut tosi virkistävää! Tiistaina emäntä teki todella harvinaisen liikkeen ja "karkasi" töistä kolmen maissa. Sitten vaan koirien kanssa jäälle kävelemään, saivat koirat juosta irti pitkin ja poikin. Työajatukset tuulettuivat ulkoillessa pois mielestä ja koirat saivat energiaa purettua! Tänään sitten myös töiden jälkeen jäällä käväistiin, vaikka alkoikin jo pimeä olla. Sulo ja Tarmo saivat joululahjaksi saamansa valopannat kaulaan, joten hämärissäkin emäntä näki, missä koirulit painelivat. Ja jälleen oli hauskaa! Vähän piti haukkua etelästä hiihtolomaa viettämään tulleille mökkiläisille... Mutta ääntä lukuun ottamatta lomailijat saivat olla rauhassa, vieraille pihoille eivät koirulit järven jäältä yrittäneet.

Sunnuntaina saatiin koiraseuraakin jäälle, kun Henna ja Nuka tulivat kyläilemään. Nuka olisi jälleen kiinnostanut Suloa siinä mielessä, ihan harmittaa herran puolesta, kun se ei taida kokonsa puolesta naisystävää saada...;) Tarmo yllätti jälleen sunnuntaina pyytämällä ulos kun pisuhätä yllätti kesken hurjan pentuleikin. Tarmo meni oven viereen seisomaan ja kun emäntä laski sen ulos, niin pisu tuli heti. Muutenkin on Tarmosta aikuinen koiruli kasvamassa, kun emäntä osti sille ihan oikean nahkapannan pentupannan tilalle. Mitä siitä, vaikka panta onkin sinisestä väristään huolimatta strasseineen vähän neitimäinen...;) Panta on emännän mielestä huippuhieno!

Sulolta jäi sunnuntain agi-treenit väliin, kun isäntä oli iltavuorossa ja Heidi perheineen kyläilemässä. Tulevana viikonloppuna sitten.

Tietsikkahuoneen matossa oleva reikä kasvaa kasvamistaan, sen nämä "tuholaiset" ovat saaneet aikaan, vaikka mitään muita tuhoja ei ole tehtykään (tässä vaiheessa pitäisi puuta koputtaa). Kertookohan tämä matossa oleva reikä sitä, että emäntä ja isäntä viettävät Sulon ja Tarmon mielestä liikaa aikaa koneella...