... nimittäin Sulon eka agi-nolla Nauru!!! Ja vielä voittosellainen!! Ihanneaika alittui 15 sekunnilla Mikkelin agilityharrastajien kisoissa 18.4.2009 Sulon ja isännän voittoradalla. Jeee!!!! On tätä odotettukin. Eka kisassa Sulon tulos HYL, rata meni tosi sujuvasti, mutta sitten Sulo karkasi väärälle esteelle isännän ajatuskatkoksen seurauksena. Toinen kisa sitten korvasi tämän katkoksen. Toivotaan, että nollaputki on nyt aukaistu...Silmänisku

Tarmo ja emäntä kisailivat myös Mikkelissä, molemmista kisoista tulos HYL. Nollat olivat tosin tassun mitan päässä molemmilla radoilla; muuten suoritukset molemmilla radoilla puhtaita, mutta eka radalla ongelmia renkaalla ja toisella radalla hylkäys kolmanneksi viimeiseltä (!!!)  hypyltä takaaleikkausongelman takia. Siihen saakka oltiin jo selviydytty keinusta, renkaasta, hankalasta keppikulmasta, kahdesta putkesta, aasta ja puomista. Eli monesta hankalasta paikasta. Tarmo irtosi aika hyvin putkille ja meno tuntui muutenkin sujuvalta. Ja sitten pysähdys hypyn eteen, kun emännän vauhti pysähtyi.. ja vauhdin pysähdyksen seurauksena hypyn kierto ja suoritus väärältä puolelta. Täytyy myöntää, että jäi vähän kaivelemaan.. Olisihan se ollut hienoa saada eka nolla kolmansista kisoista!!!

Mutta huippua!! Päivä oli tuulinen ja kylmä, mutta se ei poikien menoa haitannut. Nyt vaan suuntana sitten uudet kisat ja ekan nollan metsästys myös Tarmon kanssa!!!

Niin joo.. ja käytiinhän me maanantaina 13.4.2009 myös näyttelemässä Tarmon kanssa Lappeenrannan kv-näyttelyssä. Tuloksena H, moitetta koosta ja pään myötäisistä korvista, mutta kiitosta liikkumisesta, erinomaisesta karvapeitteestä, purennasta ja päänmuodosta. Eli mistäs se H sitten tuli, kyllä me ainakin EH oltaisiin ansaittu... Kieli ulkona Mutta Tarmo on joka tapauksessa aivan huippu, mamman vauhdikas ja Tarmokas agi-koiruli... Tarmon kanssa näyttäydytään seuraavan kerran näytelmissä 19.4.2009 Outokummun ryhmänäyttelyssä.