Sulo oli tänään jälleen agilityä treenaamassa ja hyvin meni! Keli oli surkea; paitsi että oli kamalan kylmä, satoi myös todella jäätävän oloista vettä. Tästä huolimatta Sulo totteli ohjausta loistavasti. Heidi oli pitkästä aikaa Sulon kanssa treeneissä ja taisi Heidikin olla Sulon taidoista iloisesti yllättynyt. Ei tietoakaan karkailusta tai vikuroinnista. Radan päätteeksi Sulo seurasi nätisti Heidiä, eikä lähtenyt haikailemaan koiraneitosten perään. Ihan kuin Sulo olisi nyt tajunnut, mistä koko hommassa on kyse. Ei voinut emäntä olla muuta kuin ylpeä koirulistaan ja Heidistä! Hienoa, toivottavasti treenit jatkuvat jatkossakin yhtä hienosti.

Kotona oli odottamassa sitten nälkäinen Tarmo, joka oli myös iloinen emännän ja Sulon kotiin paluusta. Ulos pissiminen ei ole nyt illalla onnistunut, mutta oli Tarmo kuulemma tehnyt kuitenkin treenien aikana kakan ulos. Eli hitaasti mutta varmasti edistytään.

Päivällä aiemmin Piia ja Marko kävivät Tarmon äidin Ripsan sekä Ellin ja Pilvin kanssa kyläilemässä. Sekä Tarmo että Sulo olivat vieraista ihastuksissaan. Sulo erityisesti oli jälleen kiinnostunut Ripsan ihanista hajuista ja taisi Tarmokin olla iloinen äidin näkemisestä.