Sulo oli kestänyt tänään paikallaan "PAIKKA" -käskyllä, vaikka oli nähnyt hevosen. Ja vaikka oli ollut irti. Eikä ollut edes haukkunut. Uskomatonta, mutta totta! Meillä aletaan kasvaa aikuisiksi. Tässä on pienen tuuletuksen paikka! Ja jos ette ymmärrä, miksi emäntä tuulettaa, niin Sulo yleensä menisi vaikka auton ikkunasta läpi, kun hevonen tulee autoa vastaan. Siinä sitä on vertailupohjaa tämän päivän onnistumiselle!

Tarmon ensimmäinen näyttelyilmoittautuminen on postitettu, jopa alkaa jännittää! Maaliskuussa sitten lähdetään Piian "turvaamana" esittäytymään shelttierkkariin.

Emäntä miettii kovasti, mitä rupeaisi aikuisena tekemään. Tällä hetkellä työ tuottaa taas lievää ahdistusta. Jopa on pitänyt uralle ajautua. Emäntä lienee tähtihetkinään työssään ihan hyvä, mutta tähtihetket on työpaineessa pikkuisen harvassa tällä hetkellä... Kyllä pitää ihmisen aina olla johonkin tyytymätön.

Isäntä oli käynyt tänään kaupassa. Olipas mukava tulla töiden jälkeen kotiin, kun ei tarvinnut mennä kaupan kautta. Useamman vuoden koulutus alkaa miehen kohdalla tuottaa vähitellen tulosta. Onneksi nämä meidän koirapojat on nopeampia oppimaan.. ;)