Emäntä kävi eilen Sulon kanssa napakalla lenkillä töiden jälkeen; lenkkiseuraa ei saatu (Tarja-siskoa ei edes kysytty, koska tiedettiin, ettei hän pääse; miehensä Make ajoi työnsankarina jalkaansa moottorisahalla ja katkaisi jänteen, joten Tarja ei nyt vähään aikaan lenkille taida helposti päästä. Tuula-siskolle rimputeltiin, mutta hänellä oli selkä kipeänä). Mutta ihan mukavaa oli kaksistaankin. Tosin jälleen emäntä huomasi, miten vaikeaa ne kohtaamiset Sulolle ovat.. Siis toisten koirien kohtaamiset. Varsinkin uroskoirien, jotka alkavat Sulolle ärhennellä. Ja tietysti myös narttujen, jotka Suloa kovasti kiinnostaisivat...  Sulo ei onneksi hauku toisia koiria, mutta veto toisten sankarien luo olisi kova. Onneksi emännän tahto on ainakin tähän saakka ollut kovempi... :)

Mutta onneksi on myös kohtaamisia, jotka ovat mukavampia! Sulon blogissa oli vieraillut jo uuden pennun veljen tuleva omistaja. Mukava on saada tällaisia tuttavuuksia ja pitää kenties näin vähän yhteyksiäkin jatkossa sekä kuulla sisaruksien kuulumisia ja kasvutarinoita.

Niin, pennun nimen päättäminen on ollut äärettömän vaikeaa. Alunperin emäntä olisi halunnut laittaa pennun nimeksi Simo, mutta se olisi ehkä kuulostanut liikaa Sulolta. Ehdotuksia pennun nimeksi on ollut useita, ja monet ehdottajat ovat olleet Onnin kannalta. Onni oli yksi vaihtoehto nimeksi silloin, kun olimme Suloa ottamassa. Jostain syystä se ei kuitenkaan nyt emäntään kolahda. Tänä aamuna lopulta teimme isännän kanssa lopullisen päätöksen, että pennusta tulee kaikesta huolimatta TARMO. Vähän emäntä on jo päätöksen kanssa horjunut, päättämätön ihminen kun on.. Yritetään pitää nyt tästä päätöksestä kiinni... ;)