Käytiin Sulon kanssa tänään jälleen treenaamassa.. Ja sehän meni ihan rimanalitukseksi koko homma. Kirjaimellisesti. Sulo ei halunnut millään hypätä esteitä, vaan juoksi ennemmin esteiden ali. Kuka sitä nyt hyppimään, kun on muutakin tekemistä.. Taisi olla tänään kentällä ihmeen ihania hajuja, kun herra vaan kuono maassa juoksenteli treenaamisesta piittaamatta. Ennen treenejä kentällä oli ollut juuri agilityn alkeiskurssi ja olikohan sieltä sitten jäänyt ilmoille uusia, ihania hajuja. Mene tiedä häntä, mutta tänään siis ei opittu uusia asioita. Mutta mitäs pienestä takaiskusta, treeniä vaan enemmän ja kyllä se siitä lähtee. Vielä ei siis ihan olla mestaruustasolla, mutta lähestytään sitä huimaa vauhtia... :)

Vaikka Sulolla ei tänään mennytkään ihan putkeen, emäntä on ruvennut harkitsemaan mahdollisuutta lähteä sitten aikanaan pennun kanssa ihan itse alkeiskurssille kokeilemaan. Eihän sitä vielä tiedä, saadaanko pennusta agilityhaukkua, mutta voitaisiinhan sitä yrittää. Ennen Suloa emäntä oli ihan sitä mieltä, ettei ainakaan itse mitään koiran kanssa harrasta, muuta kuin tietysti lenkkeilyä. Näin ne mielipiteet alkaa vähitellen vaihtua.

Ja vieläkin on muuten pennun nimi lopullisesti valitsematta... Emännällä on tosin suosikki jo valittuna, nyt täytyy vaan isäntä käännyttää kannattamaan samaa vaihtoehtoa...;)