Blogielämä on jäänyt vähän hiljaiselolle, vaikka onhan sitä koiruuselämässä ollut tapahtumiakin.. Päivät kiirii eteenpäin niin nopeasti, ettei illalla ehdi enää koneelle kirjoittelemaan. Tietysti oma osansa tässä ehtimättömyydessä on lopulta tulleella kesällä, illalla tulee oltua koiruleiden kanssa ulkosalla tai puuhasteltua muuten vaan muuta. Heti sen huomaa, kun on valoisaa ja lämmintä, niin mielikin on virkeämpi ja jaksaa tehdä kotihommiakin paljon enemmän. Tai ainakin kuvittelee jaksavansa..;)

Tarmon kanssa on alkeiskurssi ohi ja pari kertaa ollaan käyty jo jatkoryhmän treeneissä. Treenataan vaihtelevalla menestyksellä.. Tarmo ei ole varmaan kentän suosikkikoira, kun se räyhää ja rähisee edelleenkin väliajat muille. Rohkea Tarmo kuitenkin on esteillä, keskittyminen on parantunut ja paikallaankin kestää. Treenin loppuvaiheissa Tarmo selkeästi väsähtää ja sitten alkaa hörhellys vähän joka suuntaan. Mutta putken suuta koiruli selkeästi hakee, samoin hyppyä. Puomilla, a-esteellä ja  keinulla ei enää pelota, tosin ollaan menty kontaktit edelleen pääosin hihnassa, kun Tarmo esimerkiksi puomilla keskittyy joskus enemmän muiden seurailuun.. Pitäisi emännän vaan enemmän luottaa koiraansa, varmistelun ja hidastelun takia myös Tarmokin pysähtyy ja varmistelee. Emäntä on tietysti tässä agilityurassaan vasta ihan alussa, joten ei pitäisi lannistua. Alkeiskurssin jälkeen ehti jo olla sellainen olo, että kehtaakohan sitä mihinkään jatkoryhmän treeneihin edes lähteä.. Mutta rohkeasti vaan, eiköhän me tästä.. Ellei räksytyksen takia tulla kentältä ulos ajetuksi..;)

Muuten ei eloon ihmeitä. Koiratouhuissa menee pari seuraavaa viikonloppua, pitää sitten lähemmin tarinoida näistä jutuista lisää. Lauantaina ollaan kuitenkin menossa Tarmon kanssa Pieksämäelle näyttelyyn, saahan nähdä miten herra nyt käyttäytyy, jokainen kerta on yllätys..;) Viime sunnuntaina käytiin VarPS:n järjestämässä mätsärissä, emäntä uskaltautui ensimmäistä kertaa esittämään Tarmon. Jälki taisi olla sen näköistä.. Saatiin punainen nauha, mutta ei sitten punaisten kehässä sijoituttu. Susanna otti muutamia kuvia Tarmosta, tässä siis todistusaineistoa:

1619690.jpg1619694.jpg

Kiitokset Susannalle hienoista kuvista!

Emäntä huomasi myös, että blogin aloittamisesta on kohta kulunut vuosi. Paljon on vuoteen mahtunut; työuupumus, häät ja niiden valmistelu, Tarmo, koiratouhut, uusi kummipoika jne.. Ja vaikka mitä on ehtinyt sattua ja tapahtua, niin vuosi on tuntunut hujahtaneen vauhdilla.. Ei kai auta muuta kuin todeta, että vanhaksi ollaan tulossa, kun ei muuta tehdä kuin päivitellä ajan kulumista..;)