Sulo oli siis kasvattajansa Piian luona hoidossa 23.-24.6.2007, kun emäntä ja isäntä olivat häissä Jyväskylässä. Sulolla oli mennyt muuten ihan mukavasti, kavereita oli riittänyt, mutta ei ollut koiruli nukkunut koko aikana kylässä ollessaan.. Oli siis valvonut vuorokauden. Sulo oli ollut yön kodinhoitohuoneessa ja ulvonut siellä koko yön; ei siis tainnut kukaan muukaan kovin hyvin nukkua ko. yönä. Sulo on tottunut nukkumaan emännän ja isännän kanssa samassa huoneessa, oli siis varmaan ollut ihmeissään, kun oli ollut yksin. Sulo oli kuitenkin ollut pakko laittaa yöksi kodinhoitohuoneeseen, koska se oli ottanut useamman kerran yhteen paikan poikakoiran, Kasperin, kanssa.

Nyt on Sulo väsynyt. Piia ja Marko toivat Sulon kotiin ja heti Piian ja Markon lähdettyä Sulo kävi nukkumaan ja nukkuu nytkin parhaillaan. Ehkä meillä on tänään Sulon kanssa tosi rauhallinen päivä.

Kiva kyllä, että Sulo sai olla hoidossa paikassa, jossa sillä oli koirakavereita ja lisäksi ihmisiä, jotka oikeasti siitä huolta pitävät ja huolehtivat. Ja vieläpä ihanaa ja ihmeellistä, Sulon ulvonnasta huolimatta ovat Piia ja Marko valmiita ottamaan Sulon hoitoon vielä toistamiseenkin!! Toivottavasti sitten Sulo osaa jo vähän nukkuakin kylässä.

Emännällä ja isännällä ehti kyllä olla jo Suloa ikävä!