...potee parhaillaan emäntä ja yrittää vältellä nukkumaan menoa... Normaalia sunnuntaiahdistusta, ei sen kummempaa.

Tarmo pääsi tänään mukaan Sulon agilitytreeneihin. Sulolla meni ihan hienosti, ei tällä kertaa ärhennellyt ihan niin paljon muille kuin yleensä. Tarmosta taas lähti ääntä enemmän kuin laki sallii... Koirulissa on tällä hetkellä enemmän intoa kuin älyä ja niinpä se taas räksyi kaikille radalla menijöille ja säntäili edestakaisin niin kuin vain hihnaltaan pääsi. Välillä piti käydä koirapojan kanssa ulkona jäähdyttelemässä, mutta kun päästiin sisälle, niin sama meno jatkui. Taitaa todella kasvaa agilityhaukku tästä meidän miehestä. Treenien päätteeksi otettiin vielä Tarmon kanssa muutaman kerran putkea ja pussia, Heidi meni toiseen päähän ja emäntä laski Tarmon putken päästä. Sinnepä pentu vilahti ilman sen suurempia houkutteluja.

Kotona on Tarmon kanssa harjoiteltu kovasti istumista ja paikallaan pysymistä. Melko hyvin siinä jo onnistuukin, tosin välillä pitää lähteä hiipimään emännän tai isännän perään huomaamattomasti, kun ei malttaisi paikallaan herkkua odottaa. Sulo taas istuisi vaikka maailman tappiin asti, ainakin kotona. Treeneissä pitää vähän varastaa, kun on niin mukavaa, ettei malttaisi paikallaan pysyä.

Tänään emännän ja isännän luona vieraili kummipoika, ikää 8 viikkoa, mukana tietysti myös vanhemmat. Sulo oli kovasti vauvelista kiinnostunut ja kävi sitä vähän väliä haistelemassa. Ihan nätisti kuitenkin käyttäytyi. Emäntään ei kuitenkaan vauvakuume edelleenkään tarttunut, elellään toistaiseksi koirapoikien kanssa neljästään. Kotona olisi tosin mukavaa olla, harmi kun näistä koirajälkeläisistä ei myönnetä äitiyslomaa. Sitkeästi emäntä on asiasta työpaikallaan vihjaillut, jostain syystä esimies ei ole lämmennyt...