Isäntä on aamuvuorossa, joten emäntä viettää laatuaikaa koiruleiden kanssa. Aamulla emäntä ei tosin saanut nukkua ihan niin kauan kuin olisi  halunnut, mutta kaikkeahan tietysti ei voi saada. Nyt on koiruleiden kanssa jo lenkkeilty ja nyt koiruudet ovat aamupäivälevolla. Tai Tarmo on ja Sulo mököttää, kun emäntä ei touhua kokoaikaisesti sen kanssa.

Eilen käytiin työpäivän jälkeen Nukan ja Hennan kanssa lenkillä. Hennan kodin lähellä oli metsä, jossa koirat sai laskea huoletta irti ja kylläpä koirilla olikin hauskaa, kun saivat juosta irti. Yksi koira ulkoiluttajineen tuli metsäpolulla vastaan; Sulo taisi nähdä vastaantulijat ensiksi ja pysähtyi! Emäntä sai siis omat koiransa kiinni, ennen kuin vieras koira meidät ohitti. Oli siis todella mukava lenkki ja koirat illalla väsyneitä; mielellään ajellaan toistekin koirien kanssa Nukan ja Hennan luo lenkkeilemään.

Ensi viikolla alkavat siis treenit koirakentällä ja Tarmon kanssa päästään harjoittelemaan agilityn alkeita. Saahan nähdä, miten käy. Viikko sitten perustottistreeneissä hypättiin estettä ja Tarmo ensin pelkäsi vähän hyppäämistä. Pelkoa saattoi vähän aiheuttaa myös se, ettei esteen läpi nähnyt, eikä raukka siis tiennyt, mitä toisella puolella yli hypättyä oli vastassa (siis ei oikeasti mitään, mutta mistä sen voi pieni koira tietää). Toisella kerralla hyppy meni jo paremmin, joten jospa harjoitus tekisi Tarmostakin agi-mestarin.

Kohta taidetaan lähteä ajelemaan koirien kanssa kaupunkiin, emäntä voisi käydä ruokakaupassa ja sitten koirien kanssa lenkillä, jos saisi  lenkkeilykaverin..

Tässäpä meidän koiruuksien fiiliksiä tältä aamulta;

1456587.jpg1456589.jpg