Emäntä kävi tänään Sulon kanssa tapaamassa kahta ihastuttavaa collie-neitokaista, Melliä ja Muskaa, emännän työkaverin luona. Edellisestä tapaamisesta Mellin ja Muskan kanssa oli jo aikaa ja neideistä oli  kasvanut vallan ihastuttavia nuoria neitejä. Jännä oli havaita, ettei Sulo jäänyt koossa todellakaan paljon jälkeen näistä koiruleista, eli ei siis ihme, että Suloa luullaan myös collieksi..

Sulo oli edelleen vallan ihastunut Muskaan.. Muska oli Sulon rakkaus myös silloin, kun koirulit olivat vähän pienempiä pentuja, eikä rakkaus ollut unohtunut, vaikka edellisestä tapaamisesta oli aikaa. Jos Muskalla olisi juoksut, olisi tämän meidän tapaamisen seurauksena ehkä suloisia sheltti-collie -pentuja...:) Paras siis, että Sulo pidetään kaukana Muskasta neidin juoksujen aikaan.... Muska ei ehkä ollut yhtä innostunut koiraherran touhuista, mutta ei se ihan kokoaikaisesti yrittänyt myöskään päihin Sulolle antaa. Melliin Sulo ei ollut läheskään yhtä ihastunut, mutta tämän vuoksi Sulo ja Melli saivat ihan mukavan näköistä leikkiäkin aikaan, kun Muska väsähti lähentely-yrityksiin ja vetäytyi kauneusunille. Ja kyllä koirulit tosissaan myös välillä juosta viipottivat peräkanaa pitkin pihaa ja eksyivät myös karkuun naapurin pihamaalle...

Mukava oli Mellin ja Muskan luona vierailla, kiitokset Maaritille ja mielellään otetaan vierailu uusiksi ja kutsutaan neidit emäntineen myös vastavierailulle!!

Muutoinkin emännällä ja Sulolla on ollut nyt vauhdikkaita päiviä; eilen käytiin taas agilityä treenaamassa Heidin kanssa, tänään mentiin koiravierailulle ja huomenna Sulo pääsee "mummolaan" kyläilemään, kun emäntä lähtee Henna-ystävän kanssa elokuviin. Eipä ole paljon kotitöitä tehty. Sulolla on kuitenkin ollut mukavaa.