Sulo ja emäntä kävivät tänään Piia-kasvattajan luona pentutapaamisessa.. Paikalla olivat Sulon lisäksi Brilli-sisko, Viki-sisko ja Niki-veli. Ja tietysti Pilvi-mamma ja muutama muukin koira.. :) Sulon sisaruksista puuttuivat paikalta Tavu ja Nelli, eli ihan koko jengi ei ollut koossa.

Sulolla oli ihanaa.. Erityisesti paikalla olleet tyttökoirulit olivat niin ihania, ettei paremmasta väliä. Sulo kävi nuuskuttelemassa tyttärien takapuolia innokkaasti, eikä ollenkaan lannistunut, vaikka välillä saikin vähän hammasta. Sulo on sitkeä ja tarmokas nuorimies, jolta ei yritystä puutu :)!! Pitäisi melkein sille tyttökaveri hommata ;).. Niki-veljen kanssa Sulo oli saanut sitten tappeluakin aikaiseksi, emäntä ei ollut tosin tätä näkemässä. Pitäähän sitä tietysti vähän veljelle näyttää, kuka käskee.. Niki oli niin Sulon oloinen ja näköinen, väritys nyt tietysti Nikillä on vähän erilainen. Ja aika yllättävää oli, että Sulo oli vähän Nikiä isompi; luovutusikäisenä Niki oli pentueen isoin. Mutta meillä täällä maalla on tietysti ilma parempaa ja terveellisempää ja koiratkin kasvavat isommiksi ;)...

Sulo ei osannut asettua taaskaan Piian luona yhtään aloilleen vaan vaelteli ympäriinsä. Nyt kun tultiin kotiin, Sulo rojahti heti pitkäkseen ja otti pienet tirsat. Ei kuitenkaan nytkään malttanut pitkille unille jäädä, isännän lähtiessä ulos grillaamaan Sulo pinkaisi heti perään. Energiaa ainakin riittää.

Ensi viikolla on Sulon 1-vuotis synttärit, joita oli ajateltu kahveilla juhlistaa. Jospa saataisiin Piia vastavierailulle koiruleiden kanssa.

Mutta muutamia kuvia...

770221.jpg

Viki ja Sulo tekevät tuttavuutta... Sulo oli innokkaampi tuttavuuden tekijä kuin Viki... Ehkä Vikistä vähän tuskallisenkin innokas...

770228.jpg

Pilvi-mamma ja Brilli-sisko lepäilemässä

770233.jpg

Pilvi-mamma

770238.jpg

Niki-veli, Sulon ja Ellin takapuolet.. :)

770242.jpg

Niki on niin saman oloinen kuin Sulo...

Joitakin kuvia jäi siis muistoksi.. Emäntä totesi, että liikkuvista koirista on vähän hankala ottaa kuvia! Se tuli taas todistetuksi, miten mukavaa Sulolla on, kun on kavereita. Surullista, mutta totta: emäntä ja isäntä eivät joka tilanteessa pelkästään Sulolle riitä.

Kiitokset Piialle ja koiruleille mukavasta päivästä!