Olemme ihan kunnossa, vaikka jonkin aikaa onkin tullut pidettyä blogielämästä hiljaiseloa. Työ vaatii veronsa, eikä illalla kotona oikein jaksa enää konetta aukaista. Sulon ja Tarmon kanssa on touhuiltu koiratouhuja, lenkkeilty ja Sulo on käynyt treeneissä isännän kanssa. Pariin otteeseen on vierailtu Piian luona, tavattu Piian luona Tarmon siskoa Lilyä ja pari päivää sitten tavattiin ihana shelttipentu Hyrrä, Piian uusin tulokas. Hyvä, ettei emäntään pentukuume iskenyt... Kovasti tuntui Hyrrä pieneltä, kun sitä Tarmoonkin vertasi! Tarmo kun on Suloon verrattuna näyttänyt emännän silmissä ihan vauvalta, nyt siis Tarmo otti "kasvupyrähdyksen". Tarmon säkä on muuten Piian ja Markon mittauksen mukaan 38 cm, tämä on siis emännän ja isännän mittauksiin verrattuna luotettavin mittaustulos.

Tarmo aloittaa ensi viikolla agilityn alkeiskurssin emännän kanssa. Saahan nähdä, mitä siitä tulee, emäntä kun on oma tumpelo itsensä ja Tarmo on yli-innokas räksy... Mutta jospa nyt sitten jotain opittaisiin. Maanantaina käytiin Tarmon kanssa perustottis-treeneissä, muuten oli mukavaa, mutta satoi koko ajan ja emäntää ketutti.. Huomenna sitten Tarmon näyttelytreenit. Juuri emäntä laski, että kun alkeiskurssi alkaa, niin illat tulee aika tiiviisti vietettyä koirakentällä. Ei tule ainakaan tekemisen puutetta.

Keli on kökkö ja emäntä on stressissä. Kotipiha on täynnä multaa, kuraa ja kökköä, ja koirien tassuja on pestävä joka ulkoilun jälkeen, pidempien lenkkien jälkeen saadaan pestä massukarvatkin. Koiranomistajan elämän ihanuuksia... Nyt on kyllä kesällä saatava pihalla jotain rakentavaa aikaiseksi, toista tällaista kevättä emäntä ei jaksa. On tehtävä pako kaupunkiin, jos ei piha valmistu..