Kyllä emäntä on huippuiloinen, että on viikonloppu! Töissä on ollut tosi rankkaa, työuupumuksestakaan ei olla vielä selvitty ja nyt on koko ajan kiire ja huono omatunto tekemättömistä töistä. Yksi ilta viikolla nukahdin jopa istualleni sohvalle oltuani kaksi tuntia töiden jälkeen kotona. Ja kello oli vasta kahdeksan illalla. Eli olin ollut kuuteen asti töissä. Ja kahdeksalta jo valmis sänkyyn. Mikä siis täyttääkään tällä hetkellä emännän elämän??!! Työ!!!! Ja niin en haluaisi sen olevan. Siinä kuitenkin syy, miksi ei ole järkevää tekstiä tullut edes vuodateltua.

Mutta tämän enempää ei ole nytkään jaksamista. Kerrottakoon lyhyesti, että Tarmo oppi viikko sitten sunnuntaina tulemaan portaat alas meidän olohuoneeseen ja näin ollen pentu on valloittanut koko talon! Monesti ei lirutella enää sisälle pisuja, esimerkiksi yksin ollessa ei pisuja tule sisälle enää  lainkaan! Mahtavaa! Sulo on välillä edelleen tosi mustis pikkuisesta, emäntä oli koiruleiden kanssa tässä taannoin vanhempien luona käymässä ja Sulo tunki koko ajan emännän syliin istumaan. Heti kun emäntä istahti sohvalle tai jopa jakkaralle, niin 15 kiloa koiraa oli saman tien sylissä. Mutta tällainen vauva tämä meidän herra on! Välillä aika uppiniskainenkin... Tänään Sulo pääsee pitkästä aikaa kunnon lenkille, Tarmo-koiruus viedään hoitoon ja kaapataan samalla Tarja-sisko lenkkikaveriksi...

Tarmoa piti filmata, kun koiruli täytti 3 kk. Ja tottakai Sulostakin piti muutama kuva ottaa... Varsinkin kun se änkesi koko ajan kameran eteen.

1064824.jpg1064826.jpg1064828.jpg

1064829.jpg1064830.jpg