Tarmo tulee tänään 8 viikon ikään, eli ihan vauva meidän tulokas vielä todellakin on. Vauhtia Tarmolla riittää erityisesti Sulon kanssa leikkiessä, pentu ei ole millänsäkään, vaikka Sulo tönäisee sen nurin, lisää painia vaan kerjää. Ja sitten uni maittaa leikkien päälle! Pisuja on saatu aikaiseksi ulos, mutta myös sisälle, eikä aina lehdelle.. Mutta se on jo voitto, että pisuja tulee ulos; kun Sulo oli saman ikäinen kuin Tarmo nyt, ei ulos pissimisestä ollut toivokaan. Jos emännällä ja isännällä olisi nurmikko pihassa, oltaisiin varmaan sisäsiisteyden opettelussa jo paljon pidemmälläkin; mummolassa ja Tuula- ja Tarja-siskojen pihassa pissiminen nimittäin onnistuu paljon helpommin.

Sulo ei päässyt tänään treeneíhin; isäntä oli iltavuorossa ja Heidillä oli menoja. Emäntä ei nyt ihan kahden koiran kanssa viitsinyt kentälle lähteä. Viikonloppuna sitten uusi yritys, isäntä taitaa sunnuntaina olla vapaalla, joten treenaamisen pitäisi onnistua, vaikka Heidikään ei kentälle pääsisi.

Emäntä sai tänään siivottua, vaikka tiukkaa teki. On se koko huushollin siivoaminen kova urakka! Mutta nyt saa olla tyytyväinen, kun on puhdasta.. Ainakin vähän aikaa.

Ja sitten kuvia:

970552.jpg

Tarmo Heidin sylissä

970557.jpg

Emännän käsi taitaa maistua hyvältä...;)

970559.jpg

Veljeksillä on vielä vähän kokoeroa; kumpikohan mahtaakaan voittaa leikeissä??