Nyt ei emäntä enää malta pitää salaisuutta, vaan paljastaa sen ensimmäisenä näin blogi-maailmassaan vieraileville... Emäntä ja isäntä ovat jo jonkun aikaa pitäneet kahdestaan keskenään salaisuutta, ensin suunnitelleet ja harkinneet, keskustelleet ja lopulta päättäneet... Muille ei ole raaskinut heti salaisuutta kertoa; ei voi tietää, miten kanssaihmiset salaisuuden ottavat, ehkä emäntää ja isäntää vähän hupsuina jotkut pitävät. Mutta aika ihana se salaisuus kuitenkin on, alussa vähän enemmän työllistävä, mutta kuitenkin lopulta enemmän iloa antava...

Emäntä ja isäntä ovat varmaan toistaiseksi, loputtoman, määräämättömän ajan lapsettomia. Ehkä ikuisesti. Ei voi vielä tietää, mutta nyt ainakin siltä tuntuu. Emäntä nauttii siskojen ja ystävien lapsista ja heidän kanssaan touhuamisesta, mutta omaan elämään saakka ei vielä ole lapsia suunniteltu.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö emännän ja isännän perhe voisi kasvaa. Ja niin on nyt käymässä, perheenlisäystä on tulossa... 

TÄSSÄ MINÄ OLEN!

872139.jpg

Pikkuinen koiruli on kohta kolme viikkoa vanha sheltti-poika, joka on muuttamassa emännän, isännän ja Sulon kotiin lokakuun alussa! Emäntä ja isäntä ovat jo käyneet poikaansa katsomassa ja ovat jo sydämentä menettäneet.. Tai siis sen osan sydäntä, joka ei ole jo Sulolle varattu!

Mitä tämä perheenlisäys emännälle ja isännälle tarkoittaa? Ainakin kakan ja pisun pesua lattialta jonkun aikaa, ehkä pientä pentukeppostelua ennen tavoille oppimista, kaksi kertaa enemmän karvaa lattialla karvanlähtöaikaan, isomman auton ostamistakin kenties (se nyt oli suunnitelmissa muutenkin, jossain vaiheessa).

Mitäs muuta tämä pentu tuo mukanaan? Iloa ja touhua kahden koirulin verran; ilo peittoaa moninkertaisesti lopulta ne pienet harmit, joita pentu kenties myös mukanaan tuo. Sulo saa kaverin, jonka kanssa touhuta, emäntä ja isäntä saavat välillä siis myös levähtää, kun ei tarvitse koko ajan Sulon kanssa leikkiä. Ja lopulta lienee totta, ettei kahden koiran hoito sen enempää vie aikaa kuin yhdenkään. Samassa ajassa kuin käyt yhden koiran kanssa lenkillä, olet lenkittänyt kaksikin. Kaksi kertaa suurempi on vain syy, minkä takia emännän on peppu sohvalta lenkille nostettava.

Toivottavasti kaikki emännän ja isännän läheiset menettävät tälle lapsukaiselle sydämensä samalla tavalla kuin Sulollekin!

Vielä olisi emännällä yksi toive: nimen päättäminen uudelle lapsukaiselle on äärettömän vaikeaa! Annathan siis vieraillessasi nimiehdotuksia kommentteihin! Emäntä ja isäntä ovat miettineet ja puntaroineet ja löytäneet seuraavia vaihtoehtoja: Leevi, Tarmo, Onni, Masi, Vili, Riku, Saku...

Näyttäkö pentu joltakin näistä, vai olisiko joku muu nimi parempi??!!