Joskus tämä koiralasten hoito ei hirveästi taida poiketa ihmislasten hoidosta.. Viime yönä on valvottu Tarmo-herran mahavaivojen vuoksi, pesty löysää kakkaa pois lattioilta sekä matoilta. Mikä lie veti herran mahan sekaisin, mene tiedä häntä. Tänä aamuna vielä sitten vielä massu oli sen verran ruikulilla, että emäntä pääsi pesemään koiruuden peppu- ja häntäkarvoja.

Harmi juttu nämä mahavaivat myös sikäli, että emännän ja Tarmon piti lähteä tänä aamuna Nukan ja Hennan kanssa Mikkeliin mätsäriin. Emäntä oli jo orientoitunut Tarmon esittämiseen ihan itse, isäntä kävi näyttelyhihnankin Tarmolle ostamassa (hihna on emännän mielestä vähän liian leveä, pitänee vaihtaa tai ostaa uusi); tähän asti kun on lainattu näyttelyhihnaa Piialta ja Piia on Tarmon esittänytkin, joten kokemus olisi ollut emännän ensimmäinen. Nyt ei tämän kakkaoperaation vuoksi mukaan ehditty ja vähän harmittaa! Olisi Tarmokin saanut treenausta ensi viikon lauantain näyttelyä varten ja emäntä olisi päässyt omia taitojaan tai taitamattomuuttaan testailemaan. Joku toinen kerta sitten. Henna ja Nuka lähtivät sitten naisissa mätsäriin, Nuka pääsee tapaamaan Mikkelissä myös kasvattajaansa Aulia.

Tälle aamulle sitten sellainen uutinen, että Tarmo nosti ihan selkeästi jalkaa! Herrasta on kasvanut mies! Tarmo on jo jonkun aikaa selvästi "merkannut"; kaikki pisu ei tule kerralla, vaan koiruli liruttaa pisua monta kertaa lenkin aikana. Jalkaa Tarmo ei ole kuitenkaan vielä aiemmin nostanut. Tänä aamuna jalka kuitenkin nousi, tosin vain kerran ja sen jälkeen homma hoidettiin jälleen neitimäisesti. Mutta iso haukku tästä meidän vauvasta on kuitenkin kasvamassa!