Emäntä ja Sulo ovat viettäneet tasaista arkea ja rauhallista viikonloppua. Lauantainen lenkki keskeytyi sadekuuron takia. Onneksi perjantaina oli parempi keli, joten silloin saatiin ihan hyvä lenkki tehtyä. Samalla käytiin moikkaamassa Make-potilasta ja kyselemässä jalan parantumista. Paranemaan päin potilas kuulemma on ja kovasti tuntuu Tarjan estelyistä huolimatta keppien kanssa liikkuvan Jani-pojankin perässä.

Lauantaipäivä sitten vietettiin ihan kotosalla kotihommien parissa, tosin aamupäivästä käytiin emännän vanhempien luona karviaismarjapensaan istukasta hakemassa. Sulo olisi kovasti lauantai-illasta kaivannut koko ajan emännän seuraa, mutta ei auttanut, kun joskus pitää saada jotain kotonakin tehtyä. Nyt sunnuntaiaamusta emäntä ei millään meinaa saada itseään hereille, kovasti olisi aamulla nukuttanut, kun isäntä kävi aamukahville herättämässä. Mikähän se nyt niin kovasti väsyttää, vai syksyn harmausko vain. Iltapäivällä olisi agility-treenit, jonne pitäisi Sulo ja Heidi viedä, ellei rupea satamaan. Pitäisi siis emännän saada itsensä hereille...

Niin, meillähän on varsin vilkas vierailuviikko takana... Keskiviikkona emännän kummitäti kävi miehensä kanssa vierailulla ja näkivät sitten ensimmäistä kertaa Sulon.. Tullessaan kyselivät, että ei kai Sulo pure.. Ihan ehjinä lähtivät sitten vierailun päätteksi pois, vaikka tämä meidän peto jatkuvasti vaanikin ja odotti sopivaa hetkeä hyökätä kimppuun... ;) Torstaina Tuula-sisko kävi perheensä kanssa; Sulo ennätti hypätä pihalla 5-vuotiasta Eetua vasten tervehtiessään tätä. Eetu sai pienen naarmun poskeensa innokkaan tervehdyksen seurauksena ja siitäkös poika suuttui! Emäntää vähän jänskitti, että nytkö Eetu-kummipoika sai tapahtuneesta elinikäisen trauman, niin kovasti poika murjotti, eikä suostunut edes jäätelöä syömään. Lähtiessä kuitenkin Eetu jo suostui näyttämään "iloiset silmät" ja emäntä sai ilokseen kuulla, että naarmukin oli jo seuraavaan aamuun mennessä kadonnut. Eli ei meidän Sulo nyt kovin kummoinen peto epäilyistä huolimatta kuitenkaan ole.

Huomenna taas maanantai ja uusi työviikko! Voihan vitsi!