Lomalla olo on ihanaa.. mutta kiireistä! Joka päivälle on tähän saakka riittänyt ohjelmaa niin, ettei ole ennättänyt edes vuodatella. Joulu on ihan oven takana, mutta hirveästi joulutouhuja ei ole tullut puuhasteltua. Kai se joulu tulee ilman stressiäkin.

Eilen oli päivä koiratouhuja täynnä. Ensin Piia tuli Ellin, Pilven ja Ripsan kanssa vierailulle ja Sulo ja Tarmo näkivät pitkästä aikaa äitinsä. Sulo oli edelleen todella rakastunut Ripsaan, mistä Ripsa puolestaan ei ollut kovin onnellinen... Sitten emäntä ja isäntä päättivät jättää isännän työpaikan tarjoaman joulukonsertin väliin ja lähtivät koiruleiden kanssa eläinten joulurauhanjulistukseen. Se oli ihan kiva juttu, mutta hirveästi ei siitä julistuksesta mitään kuultu, kun Sulon piti äijätyyliin rähistä ja haukkua muille paikalla olleille koiruleille. Ja taas tavattiin sitten Piia, Elli, Ripsa ja Pilvi sekä myös Marko ja Jeni. Sulon ihastus kääntyi Ripsasta Jeniin, niin on häilyväistä koiran rakkaus.. Jeni ei ollut kuitenkaan yhtään otollisempi rakkauden kohde kuin Ripsakaan...

Illalla sitten saatiin vielä kylään Nuka-pinseri, joka jäi  meille vielä yöksi. Emännällänsä oli yövuoro, joten Nuka tarvitsi hoitopaikan. Ja hienosti meni kyläily, Nukalla riitti virtaa vaikka muille jakaa ja kyllä koirulit riehuivatkin nukkumaan menoon saakka. Tämä varmaan auttoi myös sitä, että Nuka simahti heti kun mentiin nukkumaan, eikä oikeastaan muistanut edes kaivata emäntänsä perään. Kolmen aikaan yöllä Nuka meinasi herätä, mutta kun ei saanut vastakaikua ajatuksilleen, niin jatkoi uniaan siihen saakka, kun aamulla herätyskello soi pentujen, niin Tarmon kuin Nukankin, aamupisutusta varten. Nukaa ei uskallettu pihassa irti laskea, mutta ehdittiin saamaan se hihnaan ja aamupisut ulos. Ja sitten jatkui taas sama meno kuin illalla, eli riehuntaa, riehuntaa, pisuja ja riehuntaa. Ja sitten Nukan mamma jo tuli ja Nuka-neitokainen lähti kotiin.

Koiria täynnä oli koko päivä ja mukavaa oli. Sulo rakastui päivän päätteeksi vielä Nukaan ja Nuka-raukka oli niin pieni, ettei ymmärtänyt laittaa vastaan. Piti emännän vähän Suloa jementää, muuten se olisi ihan Nuka-raukkaa hyväkseen käyttänyt. Ei Sulokaan tajunnut, että toinen on pieni, eikä mitään ihastuksista vielä ymmärrä.

Vielä kuva Sulosta ja Nukasta:

1144162.jpg