Emäntä on kyllä niin talvi-ihminen! Tänään koirien kanssa lenkkeillessä tuntui tosi piristävältä pikku pakkanen ja lumi on kauan kaivattua, ihanaa! Ja kaiken ihanuuden huipuksi ei tule kuraa ja kökköstä sisälle, se on varmasti suurin syy tähän talven kaipuuseen... Nyt saisi olla tällaisia talvikelejä kevääseen saakka, ei enää rönttäkelejä, kiitos!

Tarmo kävi eilen näyttäytymässä Jyväskylän kv-näyttelyssä, tuomarina Karin Hedberg Ruotsista. Tuloksena EH, arvostelu seuraavanlainen:

"Mycket god typ, maskulin junior. Kraftfult huvud, som inte får bli kravare. Flat skalle, ngt tunga stora öron. Mörka aningen runda ögon. Utmärkta porportioner, för dagen bra blå färg som kunde vara bättre i svartan. Väl gående, väl visad."

Tämä jäi varmaa viimeiseksi kerraksi, kun Karin sai kunnian tavata Tarmon..;) Tosin tiedettiinhän me tietysti, että Tarmolla on isot korvat ja kiitokset Karinille siitä, että hänen mielestään Tarmo on hyvä tyyppi, koska niinhän se on! Kiitokset Piialle Tarmon esittämisestä, seuraava koitos joulukuussa Voittaja-näyttelyssä Helsingissä.

Muuten ei ihmeitä, töissä kamala stressi ja paine, mikä heijastuu myös kotiin ja jaksamiseen. Kotihommat on ihan rempallaan, kun mitään ei jaksaisi tehdä. Kuukauden päästä on joulu, eikä emäntä ole jaksanut edes ajatella koko asiaa. Työuupumuksen merkit on jälleen olemassa.. Ja sekin stressaa vähän, että monilla ympärillä olevilla ihmisillä on suunnitteilla elämässään uusia tuulia ja emäntä itse kokee, että on jumittunut tähän työhön ja sen loputtomaan suohon. Tänä aamuna tosin tehtiin koirien kanssa aamulenkillä päätös, että nyt aletaan keskittyä joulutouhuiluihin sekä treenaamiseen, jospa se sitten antaisi voimia jaksaa työtäkin. Ja mistä sen tietää, jospa sitä emäntäkin keksisi sitten taas ensi vuoden alusta omaan työhönsä ja eloonsa jotain uutta kivaa.. Yksi ajatus on, mitä olisi mukava työkseen tehdä, mutta kun se ei ole emännästä itsestään kiinni, niin siitä vielä vaiettakoon ja odotellaan, mitä tapahtuu.. Jos mitään.

Nyt sitten on vuorossa muuttotouhut emännän siskon luona.. Jospa saataisiin kuviakin vaikka Topista blogiin asti.. Siis siitä siskon perheen portugalin podengosta.